Ukoliko već niste spremili iznenađenje vašem partneru ili partnerki posjeta Brčko City Park-u za Dan zaljubljenih je idealno rješenje da pronađete adekvatan poklon. Veliki broj brendova pripremio je sjajne popuste i pogodnosti pri kupovini baš za sve zaljubljene. 

Ponuda svih naših brendova će vam sigurno biti inspiracija da pronađete poklon jer u širokom asortimanu odjeće, obuće, nakita, knjiga ili dekorativne kozmetike nešto će vas sigurno podsjetiti na voljenu osobu.

A pored pogodnosti svih zakupaca Brčko City Park vas dodatno inspiriše da širite ljubav. Naime, prvih 30 potrošača u Brčko Retail Parku će imati mogućnost da probuši Brčko City Park balon ljubavi u kome ga čeka iznenađenje. Sve što treba da uradite jeste da obavite kupovinu u vrijednosti preko 50KM u nekoj od radnji u okviru Brčko City Park-a, prezentujete račun kao dokaz i spremite se da probušite balon ljubavi.

Ukoliko ne stignete da budete među prvim kupcima, u poslijepodnevnim časovima, od 16h od 19h   možete da se družite i fotografišete sa Brčko City Park Medom zaljubljenih. Fotografiju sa svojim parom ili samo Medom zaljubljenih objavite na otvorenom Instagram profilu uz hašteg (#) #ljubavucentrupaznje, a Brčko City Park vlasnike fotografije sa najvećim brojem lajkova daruje vaučerom u vrijednosti od 100KM.

Posjetite Brčko City Park, priredite iznenađenje za voljenu osobu i budite spremni da taj dan uživate u dobrom raspoloženju širom retail park-a.