Najveći retail park u Bosni i Hercegovini, otvara se 8.12.2022. godine. Na preko 28 000 kvadrata, sa 450 parking mjesta i 33 zakupca svoja vrata će otvoriti već od 09h časova.

Tokom dana očekuju vas razne aktivnosti za najmlađe. Cjelodnevna aktivnost uključuje Micky i Mine animatore, klovna, balone, oslikavanje lica i mnogo drugih zanimljivosti. Super pogodnosti i popusti povodom otvaranja će biti obezbijeđeni od strane maloprodajnih objekata: Waikiki, Deichman, Alma Ras, Moja optika, Sport Reality, Sport Vision i mnogih drugih.

Povodom zvaničnog početka rada Brčko City Parka, od 18h očekuje vas koncert Dženana Lončarevića na platou ispred prodavnica.

Odličan asortiman odjeće i obuće svjetski poznatih brendova, oprema za sport, prehrana, sredstva za higjenu i kozmetika, nakit i aksesoari, dekoracije, corner posvećen kućnim ljubimcima, školski pribor, knjige, apoteka i ostala široka ponuda proizvoda i usluga biće vam dostupna svakim danom od 09h do 21h.

Brčko City Park se nalazi na veoma atraktivnoj lokaciji, udaljen oko 5 kilometara od granice sa Hrvatskom i oko 50 kilometara od granice sa Srbijom. Smješten je na ulazu u Brčko, na trasi tranzitnog puta Bijeljina – Banjaluka. Do centra Grada se stiže za 5 minuta vožnje autom (2 kilometra). Idealno mjesto za dnevnu, sedmičnu i mjesečnu kupovinu, gdje možete sve pronaći na jednom mjestu.

Čekamo vas na adresi Bijeljinska br. 69 od 18h, da zajedno uživamo u sjajnoj atmosferi i potpuno novom šoping iskustvu. Vaš Brčko City Park!